Værdier for TR Byg

 

Handlekraftige og hjælpsommeVi søger løsninger fremfor problemer, deler ud af vores viden og tager initaitiv og ansvar. Vi er fleksible og gør det rigtigt første gang. Vi leverer resultater og kvalitet, yder lidt ekstra og vi løser vores opgaver til tiden! 

Kompetente og AmbitiøseVi er konstant i udviklling, så vi er skrappe på vores færdigheder og øger løbende vores kompentenceniveau.Vi udfordrer os selv, for at kunne skabe bedre løsninger i høj kvalitet i alt vi leverer.   


Tilgængelige og troværdige
Vi bestræber os på altid at være til rådighed. Vi er imødekommende, venlige og lydhør. Vi er til at stole på og vi holder hvad vi lover. Vi er pålidelige og ønsker åben dialog, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør!

Mennesker i fokus: Vi har fokus på godt arbejdsmiljø, alle skal føle sig værdsat og respekteret og vores medarbejdere er engagerede og har potentiale. Vi skaber værdi gennem tætte relationer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere Vi uddanner dygtige lærlinge med gode håndværksmæssige kvalififationer.